Kas ir nelaimes gadījumu apdrošināšana?

Ārstēšana un atveseļošanās pēc negadījuma maksā ne tikai naudu. Viņi parasti neļauj personai atgriezties darbā, kas nozīmē ienākumu samazināšanos. Lai varētu paļauties uz naudas infūzijām veselības problēmu gadījumā, kas radušās, piemēram, pēc kritiena no kāpnēm, negadījumiem vai klupšanas uz ielas, ir vērts apsvērt iespēju iegādāties nelaimes gadījumu apdrošināšanas polisi.
Tā ir personīgā nelaimes gadījumu apdrošināšana. Šo Politiku piedāvā gandrīz visas apdrošināšanas kompānijas. Tas garantē noteiktas summas samaksu gan apdrošinātās personas nāves gadījumā, gan traumas gūšanas gadījumā un ievērojamu veselības pasliktināšanos.
Cik daudz apdrošinājumaователējs maksās cietušajai pusei, ir atkarīgs no līguma vispārējiem nosacījumiem un tajā norādītās apdrošināšanas summas. Atlīdzības apmērs ir atkarīgs no traumas veida, apdrošinātās personas nāves gadījumā polises saņēmēji saņems kompensāciju 100% apmērā no apdrošināšanas summas.

Nelaimes gadījumu apdrošināšana-ko tas sedz?

Nelaimes gadījumu apdrošināšanas polises pamata variants garantē kompensācijas samaksu apdrošinātā pastāvīgā traumas vai nāves gadījumā. Bet apdrošināšanas sabiedrības, cenšoties izpildīt klientu cerības, padara šo apdrošināšanu iespējamu.

Lielāks pārklājums ir saistīts ar augstāku polises cenu. Bet gada vai ikmēneša maksājums, visticamāk, būs daudz zemāks nekā apdrošināšanas sabiedrības izmaksātā kompensācija. Šī iemesla dēļ ir vērts izvēlēties nelaimes gadījumu apdrošināšanu, kas ietver:
* segt izmaksas, kas saistītas ar pašu ārstēšanu un turpmāko rehabilitāciju;
• kompensācijas izmaksa par hospitalizāciju;
• medicīnisko piederumu (piemēram, pārsēju), kā arī zāļu iegādes izmaksu atlīdzināšana;
• kompensācija par pastāvīgu darbspējas zudumu.

Personīgā nelaimes gadījumu apdrošināšana ir nenovērtējams dzīvības-tas nodrošina maksājumus, kas var palīdzēt personai atgūties. Turklāt ir iespējams izmantot kompensāciju par ikdienas izdevumiem, lai nezaudētu finansiālo likviditāti, ja nav iespējas strādāt un nopelnīt.

Negadījumu veidi un polises
Atkarībā no polises veida izvēles var nodrošināt sev kompensāciju traumas gadījumā, ieskrūvējot spuldzi, braucot ar automašīnu, braucot pa parku vai spēlējot futbolu. Jūs varat izvēlēties īpašu apdrošināšanu vadītājiem, personīgo nelaimes gadījumu un studentu.

Auto apdrošināšana
Šādu politiku var noformēt automašīnas īpašnieks. Tas attiecas ne tikai uz vadītāju, bet arī uz pasažieriem, kas ar to brauc. Tādēļ negadījuma gadījumā kompensāciju var saņemt visi cietušie pasažieri, kas tajā brīdī atrodas automašīnā.

Nelaimes gadījumu un traumu apdrošināšanas polise tiek izmaksāta atsevišķi no civiltiesiskās atbildības apdrošināšanas polisēm pret trešajām personām un auto apdrošināšanu. Kopā šie trīs apdrošināšanas veidi nodrošina vadītājam drošu finanšu drošības spilvenu. Ja notiek nelaimes gadījums, neatkarīgi no tā, vai viņš ir vaininieks vai cietusī puse, viņš saņems kompensāciju par automašīnas bojājumiem un kaitējumu veselībai.

Kas ir personīgās dzīves nelaimes gadījumu apdrošināšana?
Šī individuālā apdrošināšana var būt plaša spektra segumu. Politika garantē kompensācijas saņemšanu, ja persona tiek ievainota, veicot remontdarbus mājās, nokrītot no kāpnēm, klupjot, ejot parkā vai veikalā. Kas attieksies uz politiku, ir atkarīgs no personas un no apdrošināšanas sabiedrības pašreizējā piedāvājuma.

Studentu un bērnu nelaimes gadījumu apdrošināšana
Šī politika attiecas uz incidentiem, kas notika skolā, mājās vai skolas brauciena laikā. Maziem bērniem var būt imūna pret suņa kodumu, rokas lūzumu, ērču kodumu vai satricinājumu. Ir arī iespēja saņemt finansiālu atbalstu, ja bērnam ir nepieciešama apmācība-ilgstoša nodarbību trūkuma dēļ sakarā ar nelaimes gadījumu un ārstēšanu.

Personīgā nelaimes gadījumu apdrošināšana sportistiem
Šāda veida politika ir paredzēta cilvēkiem, kuri nodarbojas ar sportu profesionāli vai kā amatieri. Sporta klubu, asociāciju un fondu locekļi, kā arī treneri var arī noformēt politiku.

Nav šaubu, ka personīgā apdrošināšana pret neatgriezeniskiem ievainojumiem ir labs risinājums. Nelaimes gadījumu apdrošināšanas polise var būt lēta. Neskatoties uz to, atlīdzība var būt milzīgs atbalsts, ja notiek nelaimes gadījums, kas izraisīja nopietnu kaitējumu veselībai.